Ons assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan kip- en poeliersproducten. Dit brede assortiment aan producten zorgt voor een ruime keuze voor onze klanten. Ons basisassortiment is onder te verdelen in kipproducten, kipspecialiteiten, kant-en-klaar producten, franse specialiteiten en seizoensproducten zoals BBQ, wild en kerstspecialiteiten.

Al onze producten worden met ambacht en aandacht vervaardigd. Onze expertise en vakmanschap hebben wij te danken aan dat wij zelf snijden, verwerken en verpakken. Hierdoor kunnen wij naast het basisproducten ook klantspecifieke producten aanbieden. Producten die voldoen aan de specifieke wensen/eisen van de klant.

Vanuit Middenmeer leveren wij aan onze klanten. Dagelijks spelen wij in op trends en ontwikkelingen in de sector waarbij uw belang centraal staat. Binnen 24 uur (en vaak nog sneller) na aankomst zijn de kip en kipdelen, gesneden, verwerkt, verpakt en geleverd door onze eigen vervoersdienst.

Wij blijven kritisch kijken naar onze producten en spelen in op de productinnovaties en veranderende wensen van de consument. Duurzaamheid, milieu, dierenwelzijn blijven hierbij een belangrijke rol spelen.

Onze labels

Om duidelijkheid te bieden in de vele soorten kip die te verkrijgen zijn, hebben wij onze eigen productlijn ontwikkelt. De labels die wij aanbieden geven het verschil in leefomstandigheden van de kuikens weer.

Benieuwd wat het verschil is tussen de labels kijk dan op de desbetreffende pagina’s.