Volledige controle

 

Vakkundige kwaliteitsdienst

 

Als groothandel in kwaliteitsproducten houden wij verwerking, opslag en distributie in eigen hand. Zodra het vlees in Middenmeer arriveert, vindt er door onze vakkundige medewerkers een controle plaats op kwaliteit en specificaties. Het verse vlees wordt vervolgens vakkundig door onze eigen medewerkers verwerkt tot de gewenste halffabrikaten en verpakt in de gewenste porties, voorzien van de juiste etikettering en dit alles bij de juiste temperatuur omstandigheden.

Poeliersbedrijf van der Laan is gecertificeerd en heeft een eigen kwaliteitsdienst.

FSSC 22000 Certificering

Een kwaliteitsmanagementsysteem voor voedselverwerkende bedrijven. Bedrijven worden uitgebreid getoetst op o.a. voedselveiligheid en kwaliteit. Deze normen worden ook ieder jaar strenger. Het behalen van dit FSSC certificaat geeft onze afnemers de zekerheid dat bij Poeliersbedrijf van der Laan het volledige bedrijfsproces wordt beheerst en de voedselveiligheid wordt gegarandeerd. Wanneer u het FSSC-certificaat wilt downloaden, klik dan hier.

Beter Leven – certificering

De dierenbescherming zet zich al jaren in voor een beter dierenwelzijn. Middels sterren op het Beter Leven Keurmerk kunnen consumenten kiezen voor meer dierenwelzijn. Bij 1 ster krijgt bijvoorbeeld een kuiken meer tijd om te groeien en krijgt zij meer ruimte en afleiding. Bij 2 sterren krijgt een kuiken stro en een uitloop naar buiten. 3 Sterren is het meest diervriendelijk en is vergelijkbaar of gelijk aan biologisch. Klik hier voor meer informatie.

Jaarlijks vindt er een audit plaats om te kijken of wij aan al de gestelde voorwaarden voldoen. Ons Beter Leven certificaat vind je hier.

Skal-certificering

Tevens zijn wij in het bezit van het SKAL-certificaat. Het doel van Stichting Skal is de consument zekerheid te bieden dat een product met de aanduiding “biologisch” ook werkelijk biologisch is voortgebracht. Om het certificaat te downloaden klikt u hier.

Wilt u contact met onze afdeling Kwaliteit, klik dan hier.