Al meer dan 100 jaar een begrip

Wij zijn een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Dit is te merken aan onze kennis, klantgerichtheid en onze ongekende flexibiliteit. Wij streven naar het beste. Dit geldt niet alleen voor onze kipproducten maar voor alle schakels in het bedrijf.

Ons bedrijf is IFS high level gecertificeerd en de biologische en scharrel producten voldoen aan de SKAL en Beter Leven eisen.

Flexibiliteit en klantgerichtheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn dusdanig ingericht dat wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt en/of regelgeving. Maatwerk voor onze klant is geen enkel probleem, wij denken mee om tot het beste product te komen. Door het in eigen beheer snijden, verwerken, verpakken en vervoeren van de producten is verser nauwelijks mogelijk!

Onze werknemers handelen vanuit een klantgerichte, flexibele instelling en beschikken over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Wij denken proactief, in mogelijkheden en meerwaarde. Dit zorgt voor een product dat past bij uw vraag.

U zoekt een veilig en breed assortiment? Dan is Poeliersbedrijf van der Laan uw partner!