Al meer dan 100 jaar

Hoe het begon

In 1895 was Van der Laan één van de eerste 4 ingeschreven bedrijven in het toen net opgerichte Kamer van Koophandel en Fabrieken van het district Hoorn. De eerste generatie Van der Laan richtten een eierhandel op wat al snel werd uitgebreid met handel in wild en gevogelte.

Een echt familiebedrijf

Het bedrijf is sinds 1895 van generatie op generatie overgedragen en inmiddels uitgeroeid tot een bloeiend en nog steeds groeiend bedrijf.

Alle activiteiten onder een dak

De zaken gaan goed en in 1990 verhuist het bedrijf, op zoek naar ruimte, naar het bedrijventerrein De Koog in Purmerend. Maar ook hier ontgroeien ze het pand en wordt er op een gegeven moment gewerkt vanaf 4 locaties in Noord-Holland. De groei zet door wat heeft doen besluiten om alle activiteiten onder één dak te krijgen. Naar een plek met minder files en voldoende ruimte. Zo werd er in 2011 een compleet nieuw bedrijf neergezet op de Agriport in Middenmeer. De nieuwe locatie is gebouwd met oog op duurzaamheid en voldoende ruimte voor groei, zowel voor productie, opslag als kantoorruimte.

Groot geworden door klein te blijven

Vandaag de dag is Van der Laan een middelgrote speler in de markt voor kipproducten en delen. Ons team vormt een heus kenniscentrum waarin elke medewerker zijn of haar eigen vakgebied en kennisexpertise heeft. Onze organisatie is groot geworden door flexibiliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je doet en belooft. Kernwaarden die geheel in het teken staan van de handelsgeest waar de oprichter meer dan 100 jaar terug begon.